Produsul este certificat BIO.
Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale..
Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti.
Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.
Echipa Driedfruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului.
Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi.
Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Poate fi consumat ca atare sau in combinatie cu legume, pui sau fasole verde, fiind utilizat si pentru a prepara sushi, pilaf sau budinca de orez.
Orezul alb cu bob rotund reprezinta principalul sortiment utilizat in bucataria Japoneza, avand boabe rotunde, semi-transparente.
Cel mai bine se gateste timp de 15 minute, adaugand 2 cani cu apa la o cana cu orez.
Cand este preparat, devine mai dens decat cel cu bob lung si cu un gust mai dulce, fiind potrivit in special atunci cand se doreste o textura cremoasa.
Este cultivat in zonele reci din Europa, Japonia si Nordul Chinei.
Acest tip de Orez are boabele scurte, aproape rotunde si un continut ridicat de amidon, ceea ce il face lipicios, in cazul in care este gatit mai mult decat necesar.
Uleiul din orez, ce se gaseste in coaja acestuia, se presupune ca are proprietati antioxidante, care ajuta la reducerea nivelului colesterolului din sange.
De asemenea, faptul ca nu contine gluten il face o alegere potrivita pentru cei cu intoleranta la acest compus.
Orezul este sanatos si prin ceea ce nu contine: grasimi, colesterol sau sodiu, devenind un aliment excelent pentru a fi inclus intr-o dieta echilibrata.
O portie medie de Orez (50g) furnizeaza aproximativ 11% din necesarul zilnic estimat de proteine.
Prin urmare, acesta poate contribui semnificativ la aportul de vitamine si minerale al organismului.
Mai mult, orezul contine o gama importanta de nutrienti, inclusiv vitamina B si E, proteine si minerale – in special potasiu, care ajuta organismul sa elimine toxine.
Este o sursa excelenta de carbohidrati, ceea ce inseamna si o sursa considerabila de energie – carbohidratii sunt descompusi in glucoza, o mare parte fiind folosita ca energie.
Orezul are multiple beneficii nutritionale, reprezentand alegerea perfecta pentru aceia care au obiceiuri alimentare sanatoase.
Produsul este certificat BIO