Este originar din Thailanda si se foloseste foarte mult in Asia de Sud, la mai toate retetele ce contin orez.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
De regula, orezul jasmine se prepara prin fierbere, intr-o cantitate exacta de apa, care este absoarbita in totalitate de orez.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Inainte de a gati acest orez, este recomandat sa il speli, ca sa-i inlaturi orice urma de praf.
Acestea sunt un pic mai scurte si mai groase decat cele ale orezului basmati.
Boabele au o textura usor lipicioasa si moale dupa ce sunt fierte.
Este originar din Thailanda si se foloseste foarte mult in Asia de Sud, la mai toate retetele ce contin orez