Descriere - pentru garnituri, mancaruri de tot felul, dulci sau sarate.
- Acest Orez are o consistenta bogata si un gust excelent.
- Ideal pentru preparatul italian din Orez numit risotto.
- Orezul Spielberger Risotto Arborio provine din fermele ecologice din Piemont din nordul Italiei.
Proprietati- Conversia exploatatiilor in agricultura ecologica de unde provine acest Orez s-a facut cu mai mult de 25 de ani in urma.
Continut - O punga contine 500 g de Orez risotto, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: Orez Risotto Arborio*, * = din agricultura ecologica.
- Continut nutritiv/100g: kj: 1504, kcal: 354 grasimi: 0.4g, acizi grasi saturati: 0.1g, glucide: 80,4g, zaharuri: 0.2g, proteine: 6,7g, sare: 0,03g.
- Tara de origine: Italia.
Consum - Iata o sugestie de reteta:
- Continutul unui pachet se amesteca cu un litru si jumatate de apa sau supa si putina sare si se fierbe pana se inmoaie suficient.
- Se poate condimenta cu ulei, sos de soia sau mix de ierburi uscate mediteraneene.
- Se consuma cu leguminoase, legume, carne sau peste.
.
Descriere - pentru garnituri, mancaruri de tot felul, dulci sau sarate.
- Acest Orez are o consistenta bogata si un gust excelent.
- Ideal pentru preparatul italian din Orez numit risotto.
- Orezul Spielberger Risotto Arborio provine din fermele ecologice din Piemont din nordul Italiei.
Proprietati- Conversia exploatatiilor in agricultura ecologica de unde provine acest Orez s-a facut cu mai mult de 25 de ani in urma.
Continut - O punga contine 500 g de Orez risotto, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: Orez Risotto Arborio*, * = din agricultura ecologica.
- Continut nutritiv/100g: kj: 1504, kcal: 354 grasimi: 0.4g, acizi grasi saturati: 0.1g, glucide: 80,4g, zaharuri: 0.2g, proteine: 6,7g, sare: 0,03g.
- Tara de origine: Italia.
Consum - Iata o sugestie de reteta:
- Continutul unui pachet se amesteca cu un litru si jumatate de apa sau supa si putina sare si se fierbe pana se inmoaie suficient.
- Se poate condimenta cu ulei, sos de soia sau mix de ierburi uscate mediteraneene.
- Se consuma cu leguminoase, legume, carne sau peste.