Orezul din făină de Konjac fără gluten bogată în fibre.. .. . 0 g.
Sare:. . . 4 g.
Fibre:. . . 0,2 g.
Proteine:. . . 0 g. din care zaharuri:. . . 0 g.
Glucide:. . . 0 g. din care acizi grași:. . . 0 g.
Grăsimi:. . . 35 kJ/ 9 kcal .
Valoare energetică:. . . .
Valori nutriționale/100g:. - Conține un număr ridicat de nutrienți precum: fierul, potasiul, fosforul si calciul.. - Cantitate ridicată de fibre, minerale și vitamine;.
Beneficii:.
Prăjiți timp de 5 minute într-o tigaie, după care se adaugă la feluri de mâncare preferate.. 3.
Se fierb timp de aproximativ 5 minute, se scurge, se adaugă la feluri de mâncare preferate;. 2.
Se scurge într-o sită, se clătește cu apă rece, se adaugă la feluri de mâncare preferate;. 1.
Trei moduri:.
Mod de preparare: .
Ingrediente: apă purificată, făină de konjac*, fibre din ovaz* (*ingredient certificat ecologic)..
Orezul din făină de Konjac fără gluten bogată în fibre.