Descriere - Este o specialitate de Orez nobila si valoroasa de provenienta din regiunea Camargue, Franta.
- Este un Orez integral cu o coaja exterioara rosie cu gust de nuca si o textura usor elastica la mestecat.
- Detine proprietati nutritive exceptionale, fiind bogat in vitamina E si alti antioxidanti naturali.
- Este un aliment care contribuie la scaderea nivelului colesterolului datorita ingredientului activ monacolin K.
Proprietati - Pe langa faptul ca este foarte delicios, orezul rosu are si cateva calitati minune.
- Este un aliment cu calitati antioxidante.
- Orezul se remarca prin continutul ridicat de vitamine din grupul B.
- Detine proprietati nutritive exceptionale, fiind bogat in Vitamina E si alti antioxidanti naturali.
- Un studiu efectuat de cercetatori americani din domeniul nutritiei arata ca prin consumul unui supliment pe baza Orez rosu, timp de opt saptamani, duce la scaderea nivelului trigliceridelor cu 36.5% si a colesterolului rau cu 23%.
Continut - O punga contine 500 de grame de Orez rosu natur, produs certificat ecologic.
- Informatii medii nutritionale pentru 100g produs: energie 351/1487 kcal/kj, grasimi 2,8g(din care acizi grasi saturati 0,7g), proteine 7,8g, fibre 3,8g, carbohidrati72g(din care zaharuri 0,7g).
- Tara de origine: Franta.
Consum - Se fierbe in jur de 40 de minute intr-o cantitate dubla de apa.
- Culoarea rosie il face foarte atractiv ca si garnitura, in salate si de ce nu, in risotto.
- Este excelent pentru prepararea mai multor retete din bucataria internationala.
.
Descriere - Este o specialitate de Orez nobila si valoroasa de provenienta din regiunea Camargue, Franta.
- Este un Orez integral cu o coaja exterioara rosie cu gust de nuca si o textura usor elastica la mestecat.
- Detine proprietati nutritive exceptionale, fiind bogat in vitamina E si alti antioxidanti naturali.
- Este un aliment care contribuie la scaderea nivelului colesterolului datorita ingredientului activ monacolin K.
Proprietati - Pe langa faptul ca este foarte delicios, orezul rosu are si cateva calitati minune.
- Este un aliment cu calitati antioxidante.
- Orezul se remarca prin continutul ridicat de vitamine din grupul B.
- Detine proprietati nutritive exceptionale, fiind bogat in Vitamina E si alti antioxidanti naturali.
- Un studiu efectuat de cercetatori americani din domeniul nutritiei arata ca prin consumul unui supliment pe baza Orez rosu, timp de opt saptamani, duce la scaderea nivelului trigliceridelor cu 36.5% si a colesterolului rau cu 23%.
Continut - O punga contine 500 de grame de Orez rosu natur, produs certificat ecologic.
- Informatii medii nutritionale pentru 100g produs: energie 351/1487 kcal/kj, grasimi 2,8g(din care acizi grasi saturati 0,7g), proteine 7,8g, fibre 3,8g, carbohidrati72g(din care zaharuri 0,7g).
- Tara de origine: Franta.
Consum - Se fierbe in jur de 40 de minute intr-o cantitate dubla de apa.
- Culoarea rosie il face foarte atractiv ca si garnitura, in salate si de ce nu, in risotto.
- Este excelent pentru prepararea mai multor retete din bucataria internationala.