Legendarul restaurant Eleven Madison Park era o braserie de doua stele aflata intr-o situatie delicata cand Will Guidara a preluat carma.
Introducandu-ne in culisele fine dining-ului Guidara ne arata cum sa descoperim magia in ceea ce facem pentru noi insine pentru oamenii cu care lucram si pentru cei pe care ii servim..
Aceasta carte cu lectii despre servicii si leadership pune pe piedestal singurul principiu care nu o sa se demodeze niciodata dorinta fireasca de a fi apreciat.
Cultura care pune pe primul loc ospitalitatea sa-i faci pe oameni sa se simta cu adevarat bineveniti a functionat datorita concentrarii atat asupra clientilor cat si asupra propriei echipe.
Cum a fost posibil Angajatii restaurantului au depasit cu mult asteptarile clientilor la un moment dat au umplut sala de mese cu nisip cocktailuri mai tai si sezlonguri pentru a consola un cuplu dupa o vacanta anulata altadata i-au facut o surpriza unei familii care nu vazuse niciodata zapada le-au oferit o plimbare cu sania in Central Park.
Unsprezece ani mai tarziu avea deja patru stele din partea publicatiei The New York Times trei stele Michelin si fusese numit cel mai bun restaurant din lume.
Legendarul restaurant Eleven Madison Park era o braserie de doua stele aflata intr-o situatie delicata cand Will Guidara a preluat carma