alce nero Otet balsamic bio Di modena I.
G.
P.
Ingrediente: Otet de vin, must de struguri* concentrat si fiert *provin din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 344kj / 81kcal Grasimi: 0g din care saturate 0g Glucide: 19,5g Zaharuri: 16g Fibre: 1g Proteine: 0,7g Sare: 0g.
Caracterizat de vascozitatea medie este perfect pentru salate marinate si gratare.
A fost atribuita categoria Two Leaf cu eticheta de argint in clasificarea definita de A.
I.
B (Assaggiatori Italiani Balsamico - Italian balsamic Tasters).
Mustul vine exclusiv din urmatoarele soiuri de struguri: Lambrusco Sangiovese Trebbiani Albana Ancellotta Fortana si Montuni. este obtinut din must de struguri italieni si produs prin adaugarea otetului de vin la mustul de struguri impreuna cu o anumita cantitate de Otet balsamic vechi de 10 ani.
alce nero Otet balsamic bio Di modena I.
G.
P