Produsul este certificat BIO.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. *organicValori nutritionale/100gENERGIE KJ / KCAL59 / 14GRASIMI<0,1din care saturate<0,1CARBOHIDRATI<0,1din care zaharuri<0,1FIBRE0,1PROTEINE<0,1SARE<0,1SFATURI PENTRU UTILIZATOROdată deschis, se recomandă păstrarea la frigider pentru o conservare optimă a caracteristicilor de calitate.
PRODUS / AMBALAT ÎN:JaponiaIngrediente: apa, orez BIO, bacterii koji.
Este un ingredient indispensabil în prepararea orezului care însoțește sushi și poate fi folosit ca condiment în loc de oțet normal de vin.
INGREDIENTEapă, * orez integral, * koji (Aspergillus Oryzae).
Se face din orez fermentat timp de șase luni.
Asa ca poti stropi cu el diverse salate, legumele la wok sau il poti adauga in sosuri pentru un gust usor dulce.
Se potrivește cu toate felurile de mâncare crude și gătite, salatele, legumele albe, jeleurile de legume etc.
Otetul de orez: este un ingredient esential al bucatariei japoneze adoptat si de alte bucatarii asiatice pentru a scoate in evidenta aromele si gustul preparatelor. • Otetul de orez se prepara din orez brun, bogat in aminoacizi, ceea ce il face un ingredient benefic intr-o alimentatie sanatoasa. • Este un Otet cu aciditate redusa, cu un gust savuros, care se imbina perfect cu gustul plantelor si cerealelor, a verdeturilor sau a algelor. • Otetul din orez este un condiment obtinut prin fermentarea pe timp de 1 an a orezului, in vase de teracota, metoda prin care se obtine intai alcoolul din orez, care se transforma ulterior in otet.
Produsul este certificat BIO