Produsul se vinde doar la Pachet (6 bucăți).
Temperatura recomandată de servire este de 7-10 °C..
Așadar este recomandat a se asocia cu pește brânzeturi maturate paste coaste de miel.
Calitățile berii Hermann Muller trebuie privite în contextul gastronomiei.
Aromele delicate de hamei și maturarea la o temperatură potrivită oferă berii Hermann Muller calitatea premium de care se bucură.
Hermann Muller este o bere cu gust bogat și corpolent cu textură mătăsoasă și desigur este o bere amară destul de intensă. În ceea ce privește profilul aromatic Hermann Muller este o bere premium cu arome subtile și cu un gust intens dar rafinat.
Cu un volum de alcool de 4% începând cu anul 2006 Hermann Muller impresionează prin aromele sale.
Hermann Muller este o care provine din Polonia țară unde berea a fost preparată de peste o mie de ani și are o istorie semnificativă a tradiției și a producției comerciale ale acestei băuturi. Polonia este al treilea cel mai mare producător de bere din Europa producând 36 9 milioane de hectolitri .
Produsul se vinde doar la Pachet (6 bucăți)