Descriere YEO:
Pe YEO găsești Pachet Marea carte a vinului de la Casa, în categoria Gastronomie.
Indiferent de nevoile tale, Pachet Marea carte a vinului Vinul de la strugure in pahar - Jens Priewe din categoria Gastronomie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 204.08 Lei
Caracteristicile produsului Pachet Marea carte a vinului
- Brand: Casa
- Categoria: Gastronomie
- Magazin: grupdzc.ro
- Ultima actualizare: 27-11-2024 01:44:15
Comandă Pachet Marea carte a vinului Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Pachet Marea carte a vinului de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Marea carte a
vinului -
Jens Priewe Extinsa complexa actualizata cartea tine cont de cele mai noi tendinte in vinificatie precum si de noile zone viticole care fac vechile sisteme sa se clatine. Ilustrata cu peste 1000 de imagini color inclusiv grafica computerizata care explica procesele invizibile ale fabricarii
vinului harti din satelit si imagini de sus ale celor mai importante regiuni viticole dar si instantanee de la renumiti fotografi ai
vinului din lumea larga cartea ii va potoli setea de cunoastere pana si celui mai experimentat iubitor de vinuri. Dragi cititori sa fim sinceri nimeni nu ar muri de sete daca nu ar exista deloc vin dar multi oameni ar fi tristi daca vinul ar disparea din lumea noastra. Multi il savureaza dau bani pe el amenajeaza un loc in care sa isi poata depozita sticlele il beau la ocazii festive sau mai putin festive sau pentru ca le este pur si simplu pofta de vin. Unii oameni pornesc pe urmele vinului pentru a se bucura de peisajul din care provine si pentru a-l cunoaste pe viticultorul care l-a produs. Atunci cand este bun vinul ne binecuvanteaza cu un moment de fericire atingandu-ne sufletul. Pentru astfel de oameni am scris
Marea carte a vinului... scrie autorul.
Vinul de la
strugure in
pahar -
Jens Priewe Tot ce trebuie sa stim despre vin Povestea vinului ofera o imagine completa a istoriei acestei milenare plante - vita-de-vie - si a darului ei de pret vinul. Practic istoria vinului se confunda cu insasi istoria umanitatii. Aceasta licoare miraculoasa a castigat o popularitate uriasa in ultimele doua decenii si asta datorita calitatilor sale mereu imbunatatite. Prezenta
carte ii ofera cititorului informatii detaliate despre tipurile de vita-de-vie despre soiurile de struguri si perioadele lor de coacere despre podgorie si munca in cadrul acesteia cu tot ce implica ea. Un capitol aparte este dedicat tehnologiei de fabricare a vinului si celor mai apreciate sortimente de vinuri un altul particularitatilor celor mai importante zone viticole ale lumii. Fiind un produs sensibil manevrarea vinului se face cu delicatete de la calitatea dopului si a tirbusonului la turnarea intr-un anumit
pahar de la temperatura ideala la care se bea vinul pana la depozitarea lui dar si prezentarea defectelor care pot aparea totul este tratat in detaliu.
Vinul - de la
strugure in
pahar - Tot ce trebuie sa stim despre vin va trezi cu siguranta atat interesul gurmandului cat si al specialistului enolog care se vor convinge lecturand aceasta carte cat de mult ii datoreaza vinului civilizatia umana. Cuprins Cuvant inainte Primul contact Neajutorat in fata raftului ce ne spun eticheta pretul provenienta si ambalajul Eticheta
Vinul si pretul Vinul si alcoolul Calitatea vinului Vinul bag-in-box Vinul din supermarket Degustarea vinului Cunostinte generale Ce trebuie sa stim pentru a putea exprima o opinie avizata notiuni importante legate de vin date istorice si definitii Componentele vinului Scurta istorie a vinului Centura mondiala a vitei-de-vie Denumirile de origine Cunostinte despre vin Ampelografia Biologia unei plante neobisnuite tipuri de vita-de-vie butucul de vita morfologia strugurelui Vita-de-vie Soiuri de struguri rosii Soiuri de struguri albi Boabele Taninul Gradul de coacere a strugurilor Podgoria Mama calitatii podgoria si lucrarile specifice Solul Plantarea Taierea vitei-de-vie Anul in vie Culesul strugurilor Cultura biologica Lucrul in crama Oameni butoaie si traditii cum se transforma sucul in vin Producerea vinului rosu Producerea vinului alb Cunostinte despre butoaie Noi tehnici enologice sampania Sekt Spumante Prosecco amp Co. Vinuri dulci Vinul de Porto Vinul de Xeres Tari viticole Despre punctele forte punctele slabe si particularitatile celor mai importante zone viticole Franta Italia Spania Romania Germania Austria Elvetia Portugalia Ungaria Grecia Slovenia Croatia Africa de Sud California Chile Argentina Australia Noua Zeelanda Luxemburg si Estul Europei Cunostinte practice despre vin Despre manevrarea unui produs sensibil Calitatea dopului de pluta Dispozitive alternative de inchidere a vin