PUNGA Bag-in-Box - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute". • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie).
Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C.
Se ofera discount la achizitia unui bax sau a unui palet "Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max.
Pungile pot avea si alte capacitati:2, 3, 5 si 20 litri.
Aceste pungi se pot utiliza si la imbutelierea vinului sau a apei.
Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind protejat impotriva oxidarii.
Este o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si costuri reduse, recipientii tip PET.
PUNGA Bag-in-Box - Punga speciala din polietilena de uz alimentar, cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe