Descriere YEO:
Pe YEO găsești Pachet Stiinta alimentelor de la Bookzone, în categoria Carti.
Indiferent de nevoile tale, Pachet Stiinta alimentelor din categoria Carti îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 89 Lei
Caracteristicile produsului Pachet Stiinta alimentelor
- Brand: Bookzone
- Categoria: Carti
- Magazin: bookzone.ro
- Ultima actualizare: 20-10-2025 01:48:07
Comandă Pachet Stiinta alimentelor Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Pachet Stiinta alimentelor de la bookzone.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Adevărul din farfurieÎntr-o lume plină de diete la modă și informații contradictorii, această carte îți oferă claritate. Prof. dr. Dan Vodnar, specialist în gastronomie moleculară, îți arată, cu explicații clare, fundamentate pe cercetări solide, ce se întâmplă în corpul tău de fiecare dată când alegi un aliment.Cartea explorează subiecte de ultimă oră: de la legătura subtilă dintre microbiomul intestinal și fericire, la microplasticele ascunse în hrana noastră de zi cu zi, până la provocările
alimentelor viitorului. Fie că demontează mituri nutriționale, fie că explică știința din spatele dietelor moderne, autorul reușește să ofere atât perspective informate și accesibile, cât și soluții practice pentru a-ți proteja sănătatea. Vei înțelege mai bine pericolele zahărului, ale
alimentelor ultraprocesate, dar și ce rol au apa, fibrele, probioticele sau tehnicile de gătit corecte.Nu este o carte de rețete, nici o recomandare de dietă rigidă. Este o resursă care îți dă puterea să faci alegeri sănătoase, echilibrate și conștiente – pentru energie, longevitate și o relație mai bună cu hrana de zi cu zi. Recenzii: O persoană deosebită, foarte bine pregătit, cerebral, blând și vesel totodată, împărtășește cu drag din tot ceea ce cunoaște dumnealui, informații documentate temeinic. – Roxana Maria Această carte onorează nu doar realizările sale remarcabile, ci și dăruirea, profesionalismul și implicarea cu care a inspirat generații de studenți și a promovat valorile autentice ale educației și cercetării. Maramureșul se mândrește cu personalități precum domnia sa, care aduc lumină, cunoaștere și prestigiu în țară și peste hotare. – Annie Valean Așa om inteligent mai rar! Daca ar avea România mulți oameni ca acest om de știință, am ajunge foarte departe ca națiune! – Alex Simon Un OM înțelept, un cercetător științific, ce ne ajută să înțelegem cum trebuie să trăim sănătos și să trăim în simplitate și credință. – Maria BacilaOameni ultraprocesațiO carte recomandată de: Dacă e ceva ce am învățat din cartea lui Van Tulleken este că mult mai problematic decât consumul de sare, zahăr și grăsimi este consumul de substanțe care imită mâncarea. Sunt substanțe create în laborator, pe care corpul nostru nu le recunoaște ca hrană. - Dragoș Pătraru, jurnalist Va schimba ceea ce mănânci... o examinare tulburătoare a mâncării pe care o consumăm și a sistemului industrial care o produce. - The Times O carte pe care toți cei cărora le pasă de sănătatea lor ar trebui să o citească. - Daily Mail O investigație curajoasă care ne arată cum am devenit dependenți de mâncarea ultraprocesată. - Financial Times Un studiu revelator și dureros despre mâncare și sănătate. ― Kirkus Este o carte antrenantă, minunat scrisă care te va face să privești diferit ceea ce pui pe farfurie. - Sunday Times Această carte este pentru tine dacă:· Vrei să te hrănești mai sănătos și să îți menții greutatea sub control.· Vrei să afli ce substanțe și procese se află în spatele etichetelor de pe alimente și să faci alegeri informate. · Vrei să găsești altenative mai sănătoase pentru anumite alimente ultraprocesate. Descrierea cărții:Totul a început cu o înghețată care nu se topea... deși era caldăInvestigația lui Chris Van Tulleken - medic, doctor în virusologie moleculară și colaborator BBC, a început atunci când a observat că înghețata fetiței sale nu se topea deși era caldă. Și a devenit o carte surprinzătoare despre alimentele ultraprocesate, alimentele care folosesc potențiatori de arome, agenți de încărcare, amidon modificat, proteine hidrolizate și multe astfel de substanțe pentru a crea alimente sărace din punct de vedere nutrițional, dar bogate în zahăr și sare pen