zdrobitor-desciorchinator struguri manual, cuva 30 litri, 300 kg/h, Micul Fermier GF-1437Specificatii tehnice:Capacitate cuva 20 litriCapacitate de lucru (kg/h) 300 kg/oraDistanta cilindrii 2-8 mmGreutate totala 15 kgMaterial cuva MetalMaterial parti componente MetalMaterial tambur PoliamidaDescriereZdrobitorul si desciorchinatorul manual pentru struguri este un produs de uz gospodaresc pentru extragerea mustului din boabele de struguri prin zdrobirea ciorchinei de strugure (spargerea pielitei si destramarea miezului bobului de strugure) si separarea ciorchinilor de boabe(desciorchinare). 
Pentru o functionare eficienta si fara pierderi, se recomanda ca strugurii sa nu contina frunze, resturi vegetale sau corpuri straine. 
Zdrobitorul si desciorchinatorul manual pentru struguri are urmatoarele caracteristici: 
Design ergonomic pentru o manipulare usoara si un plus de confort. 
Asigura reducerea semnificativa a duratei de zdrobire si desciorchinare a strugurilor cu minim de efort in comparatie cu metodele traditionale; 
Zdrobitorul dispune de o cuva de alimentare incapatoare, de mare capacitate care permite introducerea strugurilor direct din galeata sau cos; 
Zdrobitorul permite asezarea simpla deasupra unui butoi sau alt rezervor de colectare; 
Produsul se comercializeaza cu suport de tip picioare metalice
Nu afecteaza gustul mustului (vinului); 
Tamburi de antrenare si zdrobire din m.
zdrobitor-desciorchinator struguri manual, cuva 30 litri, 300 kg/h, Micul Fermier GF-1437Specificatii tehnice:Capacitate cuva 20 litriCapacitate de lucru (kg/h) 300 kg/oraDistanta cilindrii 2-8 mmGreutate totala 15 kgMaterial cuva MetalMaterial parti componente MetalMaterial tambur PoliamidaDescriereZdrobitorul si desciorchinatorul manual pentru struguri este un produs de uz gospodaresc pentru extragerea mustului din boabele de struguri prin zdrobirea ciorchinei de strugure (spargerea pielitei si destramarea miezului bobului de strugure) si separarea ciorchinilor de boabe(desciorchinare). 
Pentru o functionare eficienta si fara pierderi, se recomanda ca strugurii sa nu contina frunze, resturi vegetale sau corpuri straine. 
Zdrobitorul si desciorchinatorul manual pentru struguri are urmatoarele caracteristici: 
Design ergonomic pentru o manipulare usoara si un plus de confort. 
Asigura reducerea semnificativa a duratei de zdrobire si desciorchinare a strugurilor cu minim de efort in comparatie cu metodele traditionale; 
Zdrobitorul dispune de o cuva de alimentare incapatoare, de mare capacitate care permite introducerea strugurilor direct din galeata sau cos; 
Zdrobitorul permite asezarea simpla deasupra unui butoi sau alt rezervor de colectare; 
Produsul se comercializeaza cu suport de tip picioare metalice
Nu afecteaza gustul mustului (vinului); 
Tamburi de antrenare si zdrobire din m