Paine cu hrisca, fara gluten, eco-bio, 150g - Blumenbrot Paine crocanta bio ar dori să vă cucerească fiecare dintre mesele dvs.
Ingrediente: faina de hrisca* integrala, zahar brut din trestie de zahar* (.
Acest lucru creează textura crocantă specială, care variază, de asemenea, de la varietate la varietate.
Aluatul pentru pâinea crocantă se prăjește câteva secunde la o temperatură ridicată de 300 până la 400° C în timpul procesării.
Astfel, pâinea cu flori („Blumenbrot”) nu este ideală doar pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
O altă parte a filosofiei Ekibio este că pâinea de flori este procesată fără drojdie, ouă, grăsimi, produse lactate și arome.
Acest soi poate fi combinat cu aproape orice poate fi găsit în frigider - vă putem recomanda gem, quark pe bază de plante și brânză ca toppinguri.
Fie că este pur și simplu crocanta, ca topping pentru supe sau combinat cu tartine imaginative, nu există limite în imaginația gourmetului.
Pâinea cu flori „Blumenbrot” oferă o gamă largă de utilizări. și, în același timp, să înlocuiască clișeul „pâinii crocante plictisitoare și fade”.
Paine cu hrisca, fara gluten, eco-bio, 150g - Blumenbrot Paine crocanta bio ar dori să vă cucerească fiecare dintre mesele dvs