Pambac faina de grau alba superioara 000, 1 kg.
Calitatea fainii poate deveni ingredientul tau secret atunci cand vrei sa prepari o reteta perfecta. Fiecare tip de faina are in spate ani de cercetare si analiza: inca din etapa de macinare, bobul de grau este pregatit pentru prajituri, cozonaci, paine sau alte tipuri de aluat.
CARACTERISTICI GENERALE
Ingrediente: Continut de cenusa raportat la substanta uscata: maxim 0.48%.
Cantitate neta (kg/buc/l): 1
Conditii pastrare si/sau preparare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui, la temperaturi intre 5 si 25 de grade Celsius.
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva 348 kcal/100 g
Proteine 10.2 g/100 g
Lipide 0.9 g/100 g
Glucide 74.2 g/100 g
Fibre alimentare 1.2 g/100 g
Sodiu 0.005 g/100 g
Pambac faina de grau alba superioara 000, 1 kg.
Calitatea fainii poate deveni ingredientul tau secret atunci cand vrei sa prepari o reteta perfecta. Fiecare tip de faina are in spate ani de cercetare si analiza: inca din etapa de macinare, bobul de grau este pregatit pentru prajituri, cozonaci, paine sau alte tipuri de aluat.
CARACTERISTICI GENERALE
Ingrediente: Continut de cenusa raportat la substanta uscata: maxim 0.48%.
Cantitate neta (kg/buc/l): 1
Conditii pastrare si/sau preparare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui, la temperaturi intre 5 si 25 de grade Celsius.
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva 348 kcal/100 g
Proteine 10.2 g/100 g
Lipide 0.9 g/100 g
Glucide 74.2 g/100 g
Fibre alimentare 1.2 g/100 g
Sodiu 0.005 g/100 g