Produs de munte din Modena. ** Pozele sunt in scop reprezentativ.. * Gramajul final al produsului poate varia cu +/- 50-100 gr.
A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Certificat de Organisme de Inspectie autorizate de MIIPAF.
A se pastra in frigider la temperaturi cuprinse intre +4 °C si + 8 °C.
O doza de energie imediata utila tuturor! Informatii nutritionale: Valori energetice pentru 100gr Parmigiano Reggiano: Energie: 392 Kcal (1633 Kj) Proteine: g 33 Carbohidrati: g 0,0 Grasimi: g 28,40 Vitamina A: mcg 270 Vitamina B12: mcg 4,20 Riboflavina: mg 0,37 Biotina: mg 0,023 Calciu: mg 1,160 Fosfor: mg 678 Ambalaj vidat.
Foarte gustos, usor digerabil si extrem de bogat din punct de vedere nutritiv, Parmigiano Reggiano nu pierde nici o oportunitate de a excela! Gustul unic al acestui produs fara aditivi si continutul de proteine, vitamine, calciu si saruri minerale il fac potrivit oricarei varste in orice situatie.
Gustos si sanatos! In timpul maturarii (operațiune menita sa confere unui produs cele mai bune caracteristici calitative, constand in pastrarea lui in conditii de mediu adecvate pentru o perioada mai scurtă sau mai lunga) branza Parmigiano Reggiano capata structura sa granuloasa si devine friabil si solubil.
Furajele pentru animale sunt furnizate in conformitate cu o reglementare strictă care impiedică utilizarea de iarbă insilozată și furaj fermentat.
Parmigiano Reggiano este o sursă importantă de calciu , un element fundamental pentru creșterea și menținerea sănătății scheletice care in anumite diete este insuficientă, deoarece 40g asigură mai mult de 50% din necesarul zilnic al acestui element prețios.
Este produs exclusiv in provinciile Parma, Reggio Emilia, Modena și o parte din provinciile Mantova și Bologna, printre campii, dealuri și munți inchiși intre raurile Po și Reno.
Parmigiano Reggiano este un produs total natural, fără aditivi și conservanți .
Maturitate peste 22 luni Caracteristici: gust moale, delicat Ingrediente: lapte, sare, cheag.
Produs de munte din Modena