Pasta miso aka tsubu raw bio 200g, Fairment -nepasteurizata, cruda- Pasta miso este denumita si \'untul maro al Japoniei\', fiind un preparat traditional din soia sau orez si o cultura speciala de fermentare: ciuperca Koji.
Agricultura UE/Non-UE 200g.
Se poate folosi atat in preparate calde, cat si in preparate reci. Valori nutritionale/100g: Energie: 871kJ/208kcal Grasimi: 5.6g din care saturate 0.9g Carbohidrati: 25.3g din care zaharuri 13.6g Proteine: 10g Saruri: 11.7g Produs certificat ecologic.
Sugestie de servire: se foloseste in mancaruri, supe, sosuri, peste, carne, legume. *din agricultura ecologica Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule. oryzae.
Ingrediente: apa, orez integral* 29%, boabe de SOIA * 28%, , sare, A.
Pasta miso aka tsubu este o Pasta rosie, cu o aroma foarte puternica obtinuta prin fermentarea indelungata. Pasta miso aka tsubu raw bio 200g, Fairment -nepasteurizata, cruda- Pasta miso este denumita si \'untul maro al Japoniei\', fiind un preparat traditional din soia sau orez si o cultura speciala de fermentare: ciuperca Koji