Pasta miso alba, cremoasa, eco-bio, 250g - Aromandise Un aliment esential in bucataria japoneza, miso este un superaliment obtinut din orez printr-o fermentatie traditionala dubla.
Agricultura non-UE Fabricat in Japonia Pasta miso alba, cremoasa, eco-bio, 250g - Aromandise Alege acum Pasta miso alba, cremoasa, eco-bio, 250g - Aromandise si bucura-te de beneficii!.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 1 luna.
Valori nutritionale/100g: Energie: 823 kJ/195 Kcal Grasimi: 6.2g din care saturate 1.7g Carbohidrati: 26g din care zaharuri 19g Fibre: 0.6g Proteine: 8.2g Saruri: 5.1g Produs certificat ecologic A se pastra in loc uscat, ferit de razele soarelui, la temperatura camerei intre 18 si 22 grade. din agricultura ecologica Alergeni: orez,soia,bacteri lactice Gust: Umami si textura usor sarata, cremoasa.
Pasta miso alba este ideala pentru supe, sosuri albe, sosuri pentru salate sau chiar deserturi! Gustul său de umami foarte ușor sărat, aproape dulce și textura sa cremoasă îl fac un aliat perfect pentru preparatele tale vegetale pentru a înlocui cremele, bulionul și untul! Ingrediente: orez 42%, apa, boabe de SOIA 21%, sare de mare, Aspergillus oryzae, bacterii lactice.
Pasta miso alba, cremoasa, eco-bio, 250g - Aromandise Un aliment esential in bucataria japoneza, miso este un superaliment obtinut din orez printr-o fermentatie traditionala dubla