Pasta Miso orez brun nepasteurizat g CLEARSPRING Miso orez brun nepasteurizat Clearspring Miso din orez brun nepasteurizat este un produs de calitate superioara obtinut din boabe integrale de soia si de orez dupa o reteta traditionala astfel incat valoarea sa nutritionala este foarte ridicata Numit in limba japoneza Genmai Miso este un Miso consistent cu un profil nutritional foarte valoros cu o aroma savuroasa usor dulce si gust echilibrat Se poate folosi la prepararea unei supe Miso japoneze autentice sau chiar intins pe paine pentru a asezona sau aromatiza alte supe tocanite mancaruri pregatite la cuptor sau sosuri Pentru aceasta la o cana de supalichid se adauga spre sfarsitul prepararii termice o lingurita de Miso dizolvata in prealabil intro cantitate mica de lichid Miso este un produs specific japonez din orez orz sisau soia cu sare Este un preparat vegan autentic obtinut prin fermentare produs in Japonia inca din secolul Pana acum cateva zeci de ani Miso se fabrica in gospodarie fiecare familie avand propriul Miso Miso poate sa aiba o varietate de arome si culori in functie de materiile prime folosite de clima de mediul inconjurator si de gustul local In plus in functie de clima regiunii in care este preparat indemanarea si experienta producatorului au o mare importanta asupra duratei de maturare a produselor fermentate Miso Miso poate atimge maturitatea optima dupa un interval ce variaza de la luni perioada ce corespunde verilor calde din anumite zone ale tarii pana la luni in cazul regiunilor cu clima mai rece Fondatorul companiei CLEARSPRING Christopher Dawson a trait in anii in Japonia devenind expert in ceea ce priveste calitatea produselor Miso Gama CLEARSPRING este selectia sa de produse Miso japoneze de cea mai buna calitate preparate dupa metodele traditionaleFoarte important compania CLEARSPRING garanteaza ca produsele traditionale japoneze Miso pe care le livreaza sunt de cea mai buna calitate Datorita cererii mari produsele Miso CLEARSPRING sunt comandate la multi producatori particulari din Japonia aflati in diferite regiuni ale tarii dar toate sunt preparate folosind pe cat posibil cele mai bune ingrediente ecologice si respectand fermentarea si procedeele traditionale de lunga durata Cu toate acestea datorita faptului ca Miso este un produs viu gustul culoarea si consistenta difera usor in functie de regiune si anotimp In general misoul mai deschis la culoare provine din regiunile sudice unde clima este mai calda si datorita temperaturilor mai ridicate timpul de maturare este mai scurt prin comparatie cu cel al produselor preparate in regiunile de nord de unde provin produsele mai inchise la culoareOcazional preparatele Miso isi pot continua fermentarea naturala in borcane astfel incat in timp culoarea acestora va capata nuante mai inchise Aceasta fermentare suplimentara poate duce la deformarea capacelor borcanelor respective dar fiti siguri ca preparatele sunt si in aceste conditii delicioase si sigure pentru consum Pentru a incetinii aceasta fermentatie pur si simplu pastrati borcanele in frigider.
Pasta Miso orez brun nepasteurizat g CLEARSPRING Miso orez brun nepasteurizat Clearspring Miso din orez brun nepasteurizat este un produs de calitate superioara obtinut din boabe integrale de soia si de orez dupa o reteta traditionala astfel incat valoarea sa nutritionala este foarte ridicata Numit in limba japoneza Genmai Miso este un Miso consistent cu un profil nutritional foarte valoros cu o aroma savuroasa usor dulce si gust echilibrat Se poate folosi la prepararea unei supe Miso japoneze autentice sau chiar intins pe paine pentru a asezona sau aromatiza alte supe tocanite mancaruri pregatite la cuptor sau sosuri Pentru aceasta la o cana de supalichid se adauga spre sfarsitul prepararii termice o lingurita de Miso dizolvata in prealabil intro cantitate mica de lichid Miso este un produs specific japonez din orez orz sisau soia cu sare Este un preparat vegan autentic obtinut prin fermentare produs in Japonia inca din secolul Pana acum cateva zeci de ani Miso se fabrica in gospodarie fiecare familie avand propriul Miso Miso poate sa aiba o varietate de arome si culori in functie de materiile prime folosite de clima de mediul inconjurator si de gustul local In plus in functie de clima regiunii in care este preparat indemanarea si experienta producatorului au o mare importanta asupra duratei de maturare a produselor fermentate Miso Miso poate atimge maturitatea optima dupa un interval ce variaza de la luni perioada ce corespunde verilor calde din anumite zone ale tarii pana la luni in cazul regiunilor cu clima mai rece Fondatorul companiei CLEARSPRING Christopher Dawson a trait in anii in Japonia devenind expert in ceea ce priveste calitatea produselor Miso Gama CLEARSPRING este selectia sa de produse Miso japoneze de cea mai buna calitate preparate dupa metodele traditionaleFoarte important compania CLEARSPRING garanteaza ca produsele traditionale japoneze Miso pe care le livreaza sunt de cea mai buna calitate Datorita cererii mari produsele Miso CLEARSPRING sunt comandate la multi producatori particulari din Japonia aflati in diferite regiuni ale tarii dar toate sunt preparate folosind pe cat posibil cele mai bune ingrediente ecologice si respectand fermentarea si procedeele traditionale de lunga durata Cu toate acestea datorita faptului ca Miso este un produs viu gustul culoarea si consistenta difera usor in functie de regiune si anotimp In general misoul mai deschis la culoare provine din regiunile sudice unde clima este mai calda si datorita temperaturilor mai ridicate timpul de maturare este mai scurt prin comparatie cu cel al produselor preparate in regiunile de nord de unde provin produsele mai inchise la culoareOcazional preparatele Miso isi pot continua fermentarea naturala in borcane astfel incat in timp culoarea acestora va capata nuante mai inchise Aceasta fermentare suplimentara poate duce la deformarea capacelor borcanelor respective dar fiti siguri ca preparatele sunt si in aceste conditii delicioase si sigure pentru consum Pentru a incetinii aceasta fermentatie pur si simplu pastrati borcanele in frigider