Pasta vegetala tartinabila cu ardei si tarhon, 100 gr, VegieLife, Sanovita

Pasta vegetala tartinabila cu ardei si tarhon, 100 gr, VegieLife, Sanovita

Detalii Pasta vegetala tartinabila cu ardei

liki24.ro
Vânzător
liki24.ro
Pret
5.9 Lei
Categorie (vânzător)
Dietă și Nutriție
Marca
Sanovita

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Pasta vegetala tartinabila cu ardei - Disponibil la liki24.ro

Pe YEO găsești Pasta vegetala tartinabila cu ardei de la Sanovita, în categoria Dietă și Nutriție.

Indiferent de nevoile tale, Pasta vegetala tartinabila cu ardei si tarhon, 100 gr, VegieLife, Sanovita din categoria Dietă și Nutriție îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 5.9 Lei

Caracteristicile produsului Pasta vegetala tartinabila cu ardei

  • Brand: Sanovita
  • Categoria: Dietă și Nutriție
  • Magazin: liki24.ro
  • Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29

Comandă Pasta vegetala tartinabila cu ardei Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Pasta vegetala tartinabila cu ardei de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Pasta vegetala tartinabila cu ardei si tarhon, 100 gr, VegieLife, SanovitaIngrediente:
Apă, ulei de floarea-soarelui, făînă de bob 11%, amidon de orez, sare, fibră de citrice, ardei roșu fulgi 0,7%, extract de drojdie, paprika dulce, emulsifiant (esteri ai acidului citric), tarhon frunze 0,3%, turmeric pudra.

Produs în România.

Ingredientele nu provin din culturi modificate genetic.

O alimentație sănătoasă este una echilibrată și diversificată. De aceea, am creat pentru voi acest produs, care vine la pachet cu varietate, gust plăcut și conținut nutritional valoros. Cercetările au demonstrat că leguminoasele că bobul, lintea, mazărea, năutul, fasolea și soia au potențial în prevenția problemelor cronice de sănătate (precum diabetul, bolile cardiovasculare și obezitatea), dar și în susținerea stării de sănătate, în general.

Pateul din bob este o alegere foarte sănătoasă și gustoasă în același timp, având beneficii pentru sănătate. Bobul (pe numele latinesc, Vicia faba) este o leguminoasa cu o tradiție lungă de cultivare în Lumea Vehce (Europa, Africa și Asia), fiind una dintre cele mai vechi plante crescute de om: alături de linte, mazăre și năut, făcea parte din dietă est-medieteraneeana încă din anul 6.000 i.Hr. Bobul era consumat adesea de greci și români, astăzi fiind fiert, prăjit, uscat, încorporat în supe sau folosit pe post de umplutură, în țări din întreagă lume.

Bobul este o leguminoasa aproape uitată în România, ale cărei proprietăți nutriționale o readuc pe podiumul alimentelor de origine vegetală bogate în proteine. Bobul are o valoare nutritivă ridicată datorită conținutului de proteine (20-40%), carbohidrați (51%-68%), fibre alimentare, acid folic, vitamine vitamine (B-uri, K) și minerale (mangan, magneziu, fosfor, cupru, fier, potasiu, zinc, seleniu, calciu). Conținutul de minerale face din bob o alegere înțeleaptă pentru perioadele de post, pentru vegetarieni, vegani și pentru toți cei care își doresc o dietă echilibrată și variată. Această pastă tartinabila de bob (cu roșii și ceapă) nu conține aditivi, coloranți sau conservanți artificiali și este bogată în fibre și proteine de calitate. Toate ingredientele sunt atent selecționate, astfel încât să te bucuri de savoare și sățietate de lungă durata. Roșiile și ceapă au fost adăugate pentru un plus de aromă și sănătate.

Studiile au arătat că, inclus în alimentație, bobul sprijină sănătatea inimii (grație conținutului de potasiu și magneziu), previne hipertensiunea și poate reduce colesterolul (datorită fibrelor, care – alături de proteine – măresc senzația de sățietate și te pot ajută să slăbești). Consumul regulat de bob poate ajută sistemul imunitar, grație compusilor care cresc activitatea antioxidantă. Bobul este bogat în acid folic, nutrient care promoveza dezvoltarea sănătoasă a fătului și poate reduce riscul de defecte la naștere. Manganul, cuprul, calciul și zincul contribuie la sănătatea osoasă, în timp ce fierul ține anemia la distanță. Bobul poate reduce simptomele bolii Parkinson (fiind bogat în levodopa/L-dopa, aminoacid convertit în organism în dopamină – substanță al cărui nivel scade în cazul bolnavilor de Parkinson).

Pateul din bob cu ardei și tarhon poate fi consumat cu legume, în sandwich-uri sau pe felii de pâine prăjită. Reprezintă o soluție rapidă pentru zilele în care foamea este mai puternică decât răbdarea, alături de verdețuri sau legume proaspete. Acest pateu este ideal pentru o alimentație zilnică diversificată și este un produs vegan/de post: are texura unui pateu tradițional, este la fel de tartinabil că acesta, are un gust plăcu

Pasta vegetala tartinabila cu ardei si tarhon, 100 gr, VegieLife, Sanovita - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Sanovita