Paste bostanei curcubeu bio 500g, Pastificio Leo Pastele speciale in forma de bostanei, in 5 culori, fabricate manual, uscate printr-un proces lent si rafinat dupa metode folosite in vechime.
Paste isi mentin culoare si dupa fierbere Mod de prezentare Paste bostanei curcubeu bio: 500g Paste bostanei curcubeu bio 500g, Pastificio Leo eco-bio Alege acum Paste bostanei curcubeu bio 500g, Pastificio Leo eco-bio si bucura-te de beneficii!.
Folositi 1l de apa la fiecare 100 de grame de paste.
Scurgeti si mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere. 7-8 minute pina obtineti consistenta dorita.
Tara de origine: Agricultura UE Fabricat: Italia Recomandari de preparare Paste bostanei curcubeu bio: Puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca.
Poate contine si urme de cereale care contin gluten: grau, secara, orz, ovaz, spelt, grau Khorasan Kamut Conditii de pastrare Paste bostanei curcubeu bio: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de sursa de caldura si lumina.
Poate contine urme de moluste si produse derivate, peste.
Contine gluten. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Fara coloranti artificiali.
Arome naturale: spanac, sfecla rosie, turmeric, boia de ardei.
Ingrediente Paste bostanei curcubeu bio: gris de grau dur*, apa*.
Paste extrudate in matrite de bronz, care confera un gust unic mai puternic.
Paste bogate in proteine fabricate manual, uscate dupa metode utilizate de stramosi, cu un proces lent si rafinat.
Aceste Paste viu colorate, a caror culoare este data de ingrediente naturale: spanac, sfecla rosie, turmeric sau boia de ardei, aduc in farfuria ta toate aceste arome si gusturi inconfundabile.
Va veti uimi invitatii iar copii vor fi 100% incantati.
Caracteristici: produse bio, hand made Descriere produs Paste bostanei curcubeu bio: mesele pot fi vesele si colorate cu aceste Paste bio in forma de bostanei.
Paste bostanei curcubeu bio 500g, Pastificio Leo Pastele speciale in forma de bostanei, in 5 culori, fabricate manual, uscate printr-un proces lent si rafinat dupa metode folosite in vechime