Pastele Fainoase tip Penne prezinta o forma cilindrica mica si ocupa loc in top 10 al celor mai consumate Paste in lume.
Mod de Preparare: - Fierbeti apa si adaugati sarea; - Adaugati pastele si amestecati din cand in cand; - Fierbeti conform timpului indicat pe ambalaj; - Scurgeti apa si clatiti pastele cu apa rece pentru a opri procesul de fierbere; - Adaugati 100 g de Paste la 1 litru de apa si 10 g de sare..
Conditii de Pastrare: - A se pastra in spatii uscate, bine aerisite si ferite de razele soarelui.
Savureaza retele preferate fara sa te ingrasi; - Pregatire rapida pentru o gama larga de preparate: garnituri, salate, etc.
Adesea sunt umplute cu ricotta si spanac si sunt servite cu sosuri de tomate sau smantana; - Pastele nu contin ou.
Pastele Fainoase tip Penne prezinta o forma cilindrica mica si ocupa loc in top 10 al celor mai consumate Paste in lume