Pastele linguine bio din grau dur si arpagic Tradizioni Padane sunt un produs de calitate inalta cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Produs in Italia..
Certificare ecologica producator IT-BIO-006.
O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de Paste gata preparate.
Aceste Paste au o culoare galbena placuta, un miros si un gust tipic de arpagic si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.
Reteta este imbunatatita cu arpagic biologic, astfel ca te vei bucura de un produs gustos care raspunde celor mai exigente cerinte.
Respectand teritoriul si traditiile, acest tip de Paste sunt realizate cu faina selectionata din boabe organice si antice printr-un proces de productie traditional si cu o uscare lenta.
Termenul „Fojadine” provine din dialectul italian brescian si simbolizeaza o forma de pasta lunga ce a fost realizata in mod manual.
Pastele linguine bio din grau dur si arpagic Tradizioni Padane sunt un produs de calitate inalta cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata