Ingrediente: *faina de naut 80%, *faina de in auriu 20%.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE Calorii 355 kcal Grăsimi 13 g Grăsimi-din-care-saturate 1.6 g Carbohidrați 36 g Fibre 18 g Zaharuri 2.2 g Proteine 19 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.
In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade.
La firbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind \'al dente\'.
In procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de extrudare al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. *agricultura ecologica Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate si uscate la maximum 43 de grade.
Ingrediente: *faina de naut 80%, *faina de in auriu 20%