Paste ecologice din faina integrala de grau speltaProdusul conţine gluten Graul spelta Triticum aestivum spp spelta este o specie hexaploida de grau cultivata inca din epoca bronzului mai ales de catre popoarele germanice Are bobul sticlos ce ramane bdquoimbracat in palee dupa treierat cu un continut foarte bogat in gluten si este rezistent la ger si boli Faina obtinuta din graul spelta este de foarte buna calitate pentru brutarii nefiind necesara adaugarea de substante ameliorante Graul spelta are un gust deosebit si comparativ cu graul comun are un continut mai ridicat de substante nutritive proteine aminoacizi minerale acizi grasi nesaturati si LTryptophan precursorul hormonului de bunadispozitie contine Thiocyanat cuefect vitalizant de stimulare a imunitatii si antiinflamator si preia mai putine metale grele din mediul inconjurator.
Paste ecologice din faina integrala de grau speltaProdusul conţine gluten Graul spelta Triticum aestivum spp spelta este o specie hexaploida de grau cultivata inca din epoca bronzului mai ales de catre popoarele germanice Are bobul sticlos ce ramane bdquoimbracat in palee dupa treierat cu un continut foarte bogat in gluten si este rezistent la ger si boli Faina obtinuta din graul spelta este de foarte buna calitate pentru brutarii nefiind necesara adaugarea de substante ameliorante Graul spelta are un gust deosebit si comparativ cu graul comun are un continut mai ridicat de substante nutritive proteine aminoacizi minerale acizi grasi nesaturati si LTryptophan precursorul hormonului de bunadispozitie contine Thiocyanat cuefect vitalizant de stimulare a imunitatii si antiinflamator si preia mai putine metale grele din mediul inconjurator