Paste Spaghetti n.5, Barilla , 5 kg Spaghettii sunt o forma antica de paste, de origine central-nordica.
Astfel vei reduce consumul de apa..
Refoloseste apa de fierbere pentru a spala vasele.
Punand capacul, pastele isI vor continua procesul de fierbere/coacere chiar sI cu focul stins.
Stinge focul la jumatatea timpului de fierbere.
Sarea incetineste procesul de fierbere, ceea ce presupune un consum mai mare de gaz.
Adauga sarea in momentul in care apa fierbe.
Astfel, apa va atinge temperatura de fierbere intr-un timp mai scurt.
Pune capacul oalei.
Este un comportament care demonstreaza preocupare pentru resursele limitate de apa ale planetei.
In general intre jumatate de litru sI un litru pentru fiecare 100 grame de paste.
Un sos foarte simplu este cel din rosii proaspete, ulei sI busuioc.
Timp de fierbere: 3 minute.
Beneficii: o sursa excelenta de carbohidratI sanatosI, fara adaos de sare, indice glicemic scazut.
Sfaturi privind reducerea impactului asupra mediului in timpul prepararii: Foloseste doar cantitatea de apa necesara.
Fragilitatea este doar in aparenta: isI pastreaza structura intacta chiar sI in contact cu cea mai fierbinte supa, in timp ce in retetele uscate se exprima cel mai bine intensificand toata aroma ingredientelor.
Recomandare de servire: se recomanda a fi servite cu ingrediente usoare, care sa nu le incarce prea mult.
Traditia inca mai continua astazi cu pastele capellini barilla, un tip lung sI subtire de Paste care va da un gust surprinzator oricarei retete.
Prepararea manuala a acestora necesita o maiestrie deosebita sI, din acest motiv, erau un simbol de mare rafinament.
Paste Spaghetti n.5, Barilla , 5 kg Spaghettii sunt o forma antica de paste, de origine central-nordica