Ingrediente: faina integrala de grau dur* *= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul. ** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade.
La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind a€œal dentea€. * in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor.
Ingrediente: faina integrala de grau dur* *= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade