Pastura in miere g ALBINA Carpatina Calitate si Sanatate Pastura este un produs apicol mai putin cunoscut de catre consumatori insa cu proprietati mult mai ridicate fata de polenPolenul proaspat recoltat de albine este descarcat in celulele fagurilor din cuib Acolo albinele tinere maruntesc polenul si ii adauga o serie de enzime dupa care este tasat pana cand celulele sunt umplute aproximativ Peste acest amestec albinele adauga un strat de miere si unul de ceara Sub influenta conditiilor de umiditate si caldura din stup stimulat de enzimele cu care este imbogatit polenul are loc un proces de fermentatie ce dureaza aproximativ luni de zile in trei etape dupa care rezulta pasturaPastura in miere acest produs combina doua dintre cele mai valoroase produse ale stupului mierea poliflora si Pastura care actioneaza sinergic crescand rezistenta naturala a organismuluiFata de polen Pastura are o compozitie mult mai complexa datorita proceselor de fermentatie si a enzimelor si substantelor cu care albinele imbogatesc polenul In acelasi timp prin maruntire invelisul exterior al polenului este distrus acesta fiind mult mai usor digerabil Fata de polen valoarea nutritiva si antibiotica a pasturii este de trei ori mai mare continand enzime lipide carbohidrati vitamina K E C etcPastura in miere reprezinta o sursa naturala de nutrienti vitamine minerale aminoacizi esentiali antioxidanti fibre proteine necesri bunei functionari a sistemului imunitar si a ficatuluiEste un tonic general cu efect regenerator si revitalizant ideal in perioadele de stres oboseala lipsa de energie convalescentaMierea amplifica efectele benefice ale pasturii imbunatatind absorbtia acesteia protejand ficatul si mentinand sanatatea sistemului digestivPastura in miere are un gust dulce placut care este agreat si de catre copii.
Pastura in miere g ALBINA Carpatina Calitate si Sanatate Pastura este un produs apicol mai putin cunoscut de catre consumatori insa cu proprietati mult mai ridicate fata de polenPolenul proaspat recoltat de albine este descarcat in celulele fagurilor din cuib Acolo albinele tinere maruntesc polenul si ii adauga o serie de enzime dupa care este tasat pana cand celulele sunt umplute aproximativ Peste acest amestec albinele adauga un strat de miere si unul de ceara Sub influenta conditiilor de umiditate si caldura din stup stimulat de enzimele cu care este imbogatit polenul are loc un proces de fermentatie ce dureaza aproximativ luni de zile in trei etape dupa care rezulta pasturaPastura in miere acest produs combina doua dintre cele mai valoroase produse ale stupului mierea poliflora si Pastura care actioneaza sinergic crescand rezistenta naturala a organismuluiFata de polen Pastura are o compozitie mult mai complexa datorita proceselor de fermentatie si a enzimelor si substantelor cu care albinele imbogatesc polenul In acelasi timp prin maruntire invelisul exterior al polenului este distrus acesta fiind mult mai usor digerabil Fata de polen valoarea nutritiva si antibiotica a pasturii este de trei ori mai mare continand enzime lipide carbohidrati vitamina K E C etcPastura in miere reprezinta o sursa naturala de nutrienti vitamine minerale aminoacizi esentiali antioxidanti fibre proteine necesri bunei functionari a sistemului imunitar si a ficatuluiEste un tonic general cu efect regenerator si revitalizant ideal in perioadele de stres oboseala lipsa de energie convalescentaMierea amplifica efectele benefice ale pasturii imbunatatind absorbtia acesteia protejand ficatul si mentinand sanatatea sistemului digestivPastura in miere are un gust dulce placut care este agreat si de catre copii