Descriere - Pate cremos cu gust de ciuperci champignon, ideal pentru un stil de viata sanatos sau o dieta vegetariana sau vegana.
- Fiind preparat in mare parte din tofu (branza de soia), este o alternativa sanatoasa pentru a asigura aportul de proteine zilnic.
- Este un inlocuitor delicios si sanatos al pate-ului clasic.
- Poate fi servit ca aperitiv, la micul dejun sau ca gustare intre mese.
Proprietati - Furnizeaza 10g de proteine la fiecare 125g consumate.
- Are un continut sarac de calorii dar este indeajuns de bogat in nutrienti cat sa iti ofere o stare de satietate durabila.
- Continut 0 de grasimi saturate.
- Ciupercile champignon sunt surse importante de fibre, vitamine (B1, B2, B3, B6, acid folic) si minerale.
- Recent, s-a descoperit ca o mica portie de ciuperci champignon are de 12 ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de patru ori mai multi decat ficatul de pui, considerate pana acum ca fiind printre cele mai importante surse.
Continut - O conserva contine 125g de Pate cu ciuperci champignon Allos, bio, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: drojdie nutritiva* 30%, apa, champinion* 17%, grasime de cocos*, amidon din cartof*, ceapa*, sare de mare, pasta de tomate*, *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale pentru 100g produs: energie 984/238 kj/kcal, grasimi 21g(din care acizi grasi saturati 9,4g), proteine 4,9g, glucide 5,6g(din care zahar 1,9g), sare 1,2g.
- Tara de provenienta: Spania.
Consum - Poate fi servit la micul dejun, ca aperitiv sau ca gustare intre mese.
- Dupa deschidere, se pastreaza la frigider.
.
Descriere - Pate cremos cu gust de ciuperci champignon, ideal pentru un stil de viata sanatos sau o dieta vegetariana sau vegana.
- Fiind preparat in mare parte din tofu (branza de soia), este o alternativa sanatoasa pentru a asigura aportul de proteine zilnic.
- Este un inlocuitor delicios si sanatos al pate-ului clasic.
- Poate fi servit ca aperitiv, la micul dejun sau ca gustare intre mese.
Proprietati - Furnizeaza 10g de proteine la fiecare 125g consumate.
- Are un continut sarac de calorii dar este indeajuns de bogat in nutrienti cat sa iti ofere o stare de satietate durabila.
- Continut 0 de grasimi saturate.
- Ciupercile champignon sunt surse importante de fibre, vitamine (B1, B2, B3, B6, acid folic) si minerale.
- Recent, s-a descoperit ca o mica portie de ciuperci champignon are de 12 ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de patru ori mai multi decat ficatul de pui, considerate pana acum ca fiind printre cele mai importante surse.
Continut - O conserva contine 125g de Pate cu ciuperci champignon Allos, bio, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: drojdie nutritiva* 30%, apa, champinion* 17%, grasime de cocos*, amidon din cartof*, ceapa*, sare de mare, pasta de tomate*, *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale pentru 100g produs: energie 984/238 kj/kcal, grasimi 21g(din care acizi grasi saturati 9,4g), proteine 4,9g, glucide 5,6g(din care zahar 1,9g), sare 1,2g.
- Tara de provenienta: Spania.
Consum - Poate fi servit la micul dejun, ca aperitiv sau ca gustare intre mese.
- Dupa deschidere, se pastreaza la frigider.