Pate vegetal bio cu sfecla rosie si hrean fara GLUTEN.
Origine si calitateTara de procesare: GermaniaTara ambalajului: GermaniaProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Sigla organica a UEAdaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UECorp de control ecologic: DE-ÖKO-005Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007 Ingrediente: sfecla* rosie 40%, samburi de floarea soarelui* 19%, ulei de floarea soarelui*, apa, suc de lamaie* din concentrat de suc de lamaie*, hrean* 6%, suc concentrat de sfecla rosie*, sare gema, otet din vinars*, agent de ingrosare guma de guar* *provin din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 896kj / 216kcal Grasimi: 18g din care saturate 1,8g Glucide: 7,0g Zaharuri: 3,9g Fibre: 2,6g Proteine: 5,3g Sare: 1,9g.
Pateurile noastre originale sunt disponibile in borcane de sticla de 180g sau ca o singura portie intr-un pahar de 50g.
Baza este realizata din seminte de floarea-soarelui cremoase si rafinate cu ierburi proaspete maruntite condimentate delicate si aromate.
In cele 22 de soiuri delicioase sunt disponibile variantele noastre vegetariene.
Pate vegetal bio cu sfecla rosie si hrean fara GLUTEN