Paste ecologice fără gluten.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conţinut: 340G Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Amestecați conținutul obținut cu pastele și așezați-le pe mozzarella.
Tăiați roșiile cherry, asezonați-le cu ulei de măsline, sare, ceapă roșie și busuioc.
Pregătiți o felie de mozzarella pe care să o așezați pe farfurie.
Mod de preparare: Gătiți pastele și răciți în apă rece.
REȚETĂ: LA PENNA ADDORMENTATA Număr de porții: 4 persoane Timp de preparare: 20 minute Dificultate: mediu Ingrediente necesare: PENNE din făină de ovăz 340g, Mozzarella 200g, roșii cherry 250g, 1 ceapă roșie, busuioc, ulei de măsline, sare. 3.
Se scurge bine și se servește imediat cu sosul preferat. 2.
Se adaugă 100 g de paste FELICIA și se amestecă regulat.
Mod de preparare: 1.
Aduceți 1 litru de apă la fierbere și adăugați 7 g de sare.
Agricultură UE / non-UE. *=din culturi certificate ecologic.
Ingrediente: 51% făină de ovăz*, făină de porumb*, făină integrală de orez*, făină de orez*, amidon de tapioca*.
Timp de fierbere 9 minute.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Paste ecologice fără gluten