Pesmetul de spelta bio cunoscut si in afara Saxoniei de Jos are o singura origine si contine doar spelta drojdie si un varf de sare.
Indulcire: neindulcit Origine si calitateTara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tariProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Bio-Siegel Bio-Logo UEAdaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UEOrganismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana Ingrediente: faina de spelta tip 630 * 98%, sare, drojdie * *provin din agricultura ecologica certificata Valori nutritionale/100g: Energie: 1439kj / 339kcal Grasimi: 1,3g din care saturate 0,2g Glucide: 68g Zaharuri: 0,8g Fibre: 3,7g Proteine: 13g Sare: 1,4g Contine alergeni: spelta Poate contine urme de alergeni: cereale care contin gluten, fructe cu coaja tarenuci, susan,soia si lupin.
Analiza reziduurilor aditivilor individuali.
GeneralFara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic fara utilizarea conservantilor si a aditivilor.
Astazi prelucram si comercializam o gama larga de produse din cereale pentru a atrage cat mai multi oameni posibil despre alimentele ecologice si pentru a asigura astfel cat mai mult spatiu posibil pentru agricultura ecologica.
Cand s-au deschis primele magazine ecologice in 1969 el si alti fermieri Demeter au fondat o companie pentru prelucrarea si comercializarea cerealelor organice.
Radacinile bauckhof Mühle dateaza din 1932 cand Eduard Bauck si-a transformat ferma in agricultura biodinamica - DEMETER.
Pentru acest Pesmet folosim doar spelta cultivata organic.
Pesmetul de spelt este ideal pentru prepararea carnii si legumelor si ca topping pentru branzaturi.
Pentru a garanta libertatea de grau painea extra-speltata se coace si se sfarama.
Pesmetul de spelta bio cunoscut si in afara Saxoniei de Jos are o singura origine si contine doar spelta drojdie si un varf de sare