Produsul este certificat BIO.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Koch), nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa) , fistic (Pistacia vera), macadamia sau nucile Queensland (Macadamia ternifolia). *organic.
Valori nutritionale/100gENERGIE KJ / KCAL1463 / 354GRASIMI32,5din care saturate4,0CARBOHIDRATI3,9din care zaharuri1,5FIBRE3,3PROTEINE9,9SARE1,7POATE CONȚINE URME DE: Țelină Nuci, și anume: migdale (Amygdalus communis L.), alune (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), caju (Anacardium occidentale), nuci pecan (Carya illinoinensis (Wangenh.) K.
Bucataria italiana are in portofoliu o varietate mare de sosuri pesto, cel mai cunoscut fiind de departe, cel verde sau „alla genovese”.
INGREDIENTE* busuioc 38%, * ulei de floarea soarelui, * semințe de cânepă decorticate 18%, * migdale, * suc de lămâie, sare.
Pesto este marca inregistrata a gastronomiei italiene si, cu siguranta, fara el universul culinar ar fi mai sarac.
Produsul este certificat BIO