Cum se utilizeaza produsul? Se foloseste dupa gust, pentru condimentarea mancarurilor de carne, peste, oua, branza, paste.
El este si o sursa importanta de proteine vegetale..
Foarte satios, miezul de nuca concentreaza o bogatie de nutrienti recomandati pentru intarirea si protejarea sistemului cardiovascular.
Otetul de mere este o sursa bogata de vitamine, minerale, acizi grasi si enzime care stimuleaza digestia si energizeaza.
Cu vitamine precum A, B1, B2, C, D, E, K, acest tip de ulei este foarte bine tolerat de stomac, ajuta la combaterea ulcerului si a gastritei, reduce riscul bolilor cardiace si canceroase.stiati ca acizii grasi nesaturati si monosaturati, care reprezinta circa 75% din compozitia uleiului de masline extravirgin, sunt similari cu cei prezenti in laptele matern? Acest lucru explica de ce uleiul de masline este atat de bine tolerat de organism.
Uleiul de masline extravirgin pastreaza cel mai bine proprietatile nutritive ale maslinelor, avand o aroma deosebita si o aciditate echilibrata.
In plus, leurda contine germaniu si seleniu in forma organica, doua substante rar intalnite in natura, cu efecte antitumorale de exceptie.
In frunzele si in bulbii de Leurda, savantii au descoperit o mare cantitate de vitamina C - de trei ori mai multa decat in lamai si portocale (700mg la 100g de Leurda!).
Gustul ei o recomanda oricarui preparat culinar care cere usturoi, fiind totodata mult mai bine tolerata decat acesta.
Mod de prezentare : Borcan sticla Ce proprietati are fiecare ingredient? leurda este una dintre cele mai la indemana detoxifiante din natura.
A se pastra la frigider inainte si dupa deschidere.
Cum se utilizeaza produsul? Se foloseste dupa gust, pentru condimentarea mancarurilor de carne, peste, oua, branza, paste