Piperul Negru se obține prin uscarea la soare timp de o saptamană a fructelor verzi, aproape de coacere.
Iar dacă ai o râșnită prin preajmă, folosește-o exact înainte să-l adaugi în mâncare și vei obține o aromă mult mai puternică.
Potrivit pentru: carne roșie, vânat, fructe de mare puternic aromate și preparate din ouă, atunci când este utilizat cu moderație.
Ingrediente: Piper Negru boabe.
Valori nutriționale/100g: Energie 1159kj/ 277kcal, Grăsimi 3,26 (acizi grași saturați 1,39g), Glucide 38,65g (zaharuri 0,64g), Proteine 10,39g, Fibre 25,63g, Sodiu 20mg..
Daca este folosit Piper macinat, atunci trebuie adăugat în etapa finală a gătitului.
Tocmai de aceea există foarte puține preparate care să nu se bucure de aroma lui puternică și ușor înțepătoare.
Atunci când folosești boabele întregi e bine să știi că acestea trebuie îndepărtate la sfârșitul procesului de preparare.
Este cel mai popular tip de piper.
Piperul Negru se obține prin uscarea la soare timp de o saptamană a fructelor verzi, aproape de coacere