DANIVAL - CREMA BIO DE CASTANE, 380 G Ingrediente: castane* 46%, apă, zahăr din trestie de zahăr*, vanilie*. 25 min la 150 de grade..
Apoi coaceți amestecul în cuptor pentru aprox.
Adăugați ouăle și amestecați cu atenție în timp de luați oala de pe foc.
Se adaugă crema de CASTANE și se amestecă.
Mod de preparare: Se topește ciocolata și untul la bain-marie.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g Valoare energetică 608,7 / 143,6 kcal Grăsimi, din care: 0,6 g - acizi grași saturați 0,1 g Carbohidrați, din care: 32,8 g - zaharuri 22,4 g Fibre 1,8 g Proteine 0,9 g Sare 0,1 g Rețetă: Fondant cu ciocolată și cremă de CASTANE Ingrediente: 380G cremă de castane, 100g ciocolată neagră 70%, 100g unt, 3 ouă, 80g zahăr.
Pronat S.
R.
L.
Producător: Danival, Franța Distribuitor: S.
C.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe capac.
După deschidere se păstrează în frigider și se consumă în termen de 3 zile.
Conținut: 380G Păstrare: într-un loc uscat și răcoros. *din culturi certificate ecologic.
DANIVAL - CREMA BIO DE CASTANE, 380 G Ingrediente: castane* 46%, apă, zahăr din trestie de zahăr*, vanilie*