Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei.
Blaturile groase sau subtiri, crocante sau pufoase si delicioasele toppinguri au secretele lor pentru a oferi infinite desfatari culinare..
Retetele traditionale de Pizza si focaccia au fost selectate atent de Academia Barilla, reprezentand adevarate simboluri ale bucatariei peninsulare.
Pizza este o inventie extrem de simpla, dar atat de impresionanta incat a devenit cel mai faimos produs gastronomic al Italiei, indragit in toata lumea.
Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei