Sarea de Himalaya taiata in placi de diferite dimensiuni putem aseza pe gratar sau pe aragaz si dupa ce se incalzeste putem praji pe ele carne si legume Aceste placi pot fi folosite si ca tocator pe care putem taia si servi legume sau alte bucate Veti avea parte in bucatarie de o senzatie de gust cu totul noua Gatirea pe caramida de sare protejeaza mancarea sa nu se arda La caramida de sare nu trebuie sa indepartati resturile de mancare arsa Va puteti rasfata familia cu mancaruri sanatoase Nu este nevoie sa folositi grasimi de aceea este un ajutor mare in cura de slabire Puteti surprinde familia prietenii cu o senzatie gastronomica noua deoarece caramida incalzita se poate aseza pe mijlocul mesei pe care in fata ochilor prietenilor sau familiei se va pregati mancarea sanatoasa cu un gust unic Pur si simplu asezati caramida in mijlocul mesei pe un suport sigur termostabil si terminati acolo gatitul Caramida de sare tine mancarea calda Se incalzeste ca vasurile vechi din fonta treptat Ore intregi se poate tine calda mancarea pe ea Culoarea caramidei nu are importanta la efectul caldurii culoarea va deveni mai deschisa Liniile care se vad de dinafara pe caramida ca niste crapaturi sunt doar suprafata intalnirii diferitelor straturi de sare.
Sarea de Himalaya taiata in placi de diferite dimensiuni putem aseza pe gratar sau pe aragaz si dupa ce se incalzeste putem praji pe ele carne si legume Aceste placi pot fi folosite si ca tocator pe care putem taia si servi legume sau alte bucate Veti avea parte in bucatarie de o senzatie de gust cu totul noua Gatirea pe caramida de sare protejeaza mancarea sa nu se arda La caramida de sare nu trebuie sa indepartati resturile de mancare arsa Va puteti rasfata familia cu mancaruri sanatoase Nu este nevoie sa folositi grasimi de aceea este un ajutor mare in cura de slabire Puteti surprinde familia prietenii cu o senzatie gastronomica noua deoarece caramida incalzita se poate aseza pe mijlocul mesei pe care in fata ochilor prietenilor sau familiei se va pregati mancarea sanatoasa cu un gust unic Pur si simplu asezati caramida in mijlocul mesei pe un suport sigur termostabil si terminati acolo gatitul Caramida de sare tine mancarea calda Se incalzeste ca vasurile vechi din fonta treptat Ore intregi se poate tine calda mancarea pe ea Culoarea caramidei nu are importanta la efectul caldurii culoarea va deveni mai deschisa Liniile care se vad de dinafara pe caramida ca niste crapaturi sunt doar suprafata intalnirii diferitelor straturi de sare