Renumitul chef și autor Yotam Ottolenghi este coproprietar al unor bdquo;haute-couture to-go food shopsldquo; din cele mai selecte cartiere ale Londrei, unde britanicii și străinii se bucură zilnic, pe săturate, de meniuri vegetariene speciale și delicioase, de la dovlecei și ardei copți la paste și salate de pretutindeni.
Fotografiile luxuriante ale lui Jonathan Lovekin vă vor inspira să preparați zi de zi aceste delicii fabuloase..
Organizate pe ingrediente, de la rădăcinoase la fructe, bogăția lor de culori, savori și texturi este extraordinară.
Icirc;n Plenty, el ne oferă peste 120 de rețete favorite, selectate dintre cele publicate in rubrica lui săptămacirc;nală din The Guardian.
Yotam este celebru in lume mai ales pentru felul special de a găti legume.
Regula de bază? Toate ingredientele sunt mereu proaspete, iar macirc;ncarea este realmente de excepție.
Renumitul chef și autor Yotam Ottolenghi este coproprietar al unor bdquo;haute-couture to-go food shopsldquo; din cele mai selecte cartiere ale Londrei, unde britanicii și străinii se bucură zilnic, pe săturate, de meniuri vegetariene speciale și delicioase, de la dovlecei și ardei copți la paste și salate de pretutindeni