Principalul avantaj al incalzirii prin inductie il reprezinta eliminarea pierderilor de caldura, deoarece se incalzeste direct fundul vasului.
Puteti specifica unul dintre cele zece niveluri de putere pentru fiecare zona fierbinte.
Caracteristici generale:Putere nominala de intrare: 2900 WPotrivit pentru vase de gatit cu diametrul de 12-30 cmControlul temperaturii in 10 intervale (60°C – 240°C)Dimensiuni: 56 × 36 × 4.44 cmCronometru 1-180 minutecontrol tactilEconomisirea energiei si a timpuluiPierdere de caldura minimaAfisaj LED extinsMentinerea temperaturii doriteOprire automata dupa ce vasele de gatit sunt indepartateProtectie la supraincalzire si supratensiuneIndicator de pornireTensiune nominala: 220-240 V ~ 50/60 HzLungime cablu alimentare 145 cmBlocare de protectie pentru copiiSetarea puterii in 10 intervale..
temperatura de lucru se poate seta in zece pasi in intervalul de la 60 pana la 240 ° C.
Aspectul sau simplu si elegant, precum si designul cu suprafata din sticla durabila ajuta la realizarea acestui lucru.
Configurati tot ceea ce aveti nevoie cu un control tactil elegant.
In niciun caz nu trebuie sa existe un contact cu partile din plastic ale aparatului, cum ar fi panoul de afisare.
Frumusete in simplitateCu o inaltime de 4,4 centimetri, lungime 56 cm si latime 36 cm, ECG IV 2920 Slim infrumuseteaza orice interior.
Vasul trebuie asezat doar pe zona de inductie.
Pe de alta parte, in timpul incalzirii prin inductie, fundul vasului se incalzeste mult mai repede, astfel incat gatitul sa aiba loc mai repede cu un consum de energie semnificativ mai mic.
Vase de gatit potrivite pentru gatit pe Plita cu inductie ECG IV 2920 SlimInainte de utilizare, trebuie sa va asigurati ca vasul pe care il veti folosi este realizat dintr-un material conductiv magnetizabil (email, fonta, otel inoxidabil) si ca partea de jos a recipientului este plata si uniforma, avand un diametru minim de 12 cm si maxim 30 cm.
Daca utilizati plite pe gaz clasice sau de ceramica, intotdeauna arzatorul sau Plita este incalzita mai intai si abia apoi aceasta caldura este transferata pe fundul vasului. 
Acest transfer este o sursa de pierderi mari de caldura, mai ales daca fundul vasului si placa nu se potrivesc exact (exista un spatiu de aer sau alimente arse intre cele doua suprafete).
Principalul avantaj al incalzirii prin inductie il reprezinta eliminarea pierderilor de caldura, deoarece se incalzeste direct fundul vasului