Polen de Salcie in miere 230g, Apicolscience Polenul de Salcie se recomanda in special in perioadele de racire brusca a vremii, cand sistemul osteoarticular este solicitat de variatiile de temperatura si umiditate, dar si in perioadele de efort fizic intens.
Producator: Bionovativ Polen de Salcie in miere 230g, Apicolscience Alege acum Polen de Salcie in miere 230g, Apicolscience si bucura-te de beneficii!.
Toate ingredientele sunt de provenienta UE.
Valoare calorica/230 grame: 616 calorii Produs alimentar.
Prezentare produse apicole naturale Polen de Salcie in miere Apicolscience: recipient de sticla de 200ml.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura.
A se consuma de preferinta, inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Alergie la miere.
Precautii si contraindicatii produse apicole naturale Polen de Salcie in miere Apicol science: Alergie la polen.
Se recomanda cure de 30-90 de zile.
Mod de utilizare produse apicole naturale Polen de Salcie in miere Apicolscience: Copii 3-5 ani: ½ lingurita /zi Copii 5-10 ani: 1- 1 si ½ lingurite /zi Copii 10-14 ani: 1-3 lingurite /zi Adolescenti 14-20 ani: 2-4 lingurite /zi Adulti: 1–4 lingurite /zi Persoane in varsta: 2–3 lingurite /zi Se administreaza cu 5 minute inainte de masa, sublingual, pana la asimilare.
Polenul contine: glucide (zaharoza, fructoza, maltoza si poliholozide), ami-noacizi, acizi nucleici, proteine vegetale, lipide, vitamine din complexul B (B2, B6, B9, B1, B12), vitamine A, C, E, K, minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime, flavonoide si fitosteroli.
Ingrediente Polen de Salcie in miere Apicolscience: Polen de Salcie 46g si miere de salcam romaneasca din agricultura biologica: 184g.
Polen de Salcie in miere 230g, Apicolscience Polenul de Salcie se recomanda in special in perioadele de racire brusca a vremii, cand sistemul osteoarticular este solicitat de variatiile de temperatura si umiditate, dar si in perioadele de efort fizic intens