Cumpara de la verlin.ro

Porridge de hrisca fara gluten bio 200g, biorganik - BIORGANIK


Porridge de hrisca fara gluten bio 200g, biorganik
10.2 Lei

Disponibil

(27-06-2024)
Cumpara de la verlin.ro

Produs vandut de verlin.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara porridge de hrisca biorganik de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru porridge de hrisca biorganik

Terci / Porridge din hrisca obtinut fara adaugare de aditivi si fara a indeparta nimic.
Este potrivit si pentru a ingrosa prerparatele.
Preparare: se amesteca hrisca cu de doua ori mai multa apa fierbinte sau lapte vegetal si se lasa sa se intareasca 5-10 minute.
Valori Nutritionale/100gEnergie: 1425kJ / 340kcal
Proteine: 9.1g
Grasimi: 1.7g, din care acizi grasi saturati: 0.3g
Carbohidrati: 71g, din care zaharuri: 0.4g
Sare: 0.005g.
Produs in Ungaria..
In arhipelagul nipon taieteii japonezi de hrisca sunt, alaturi de orez, un aliment de baza.
Ingrediente: hrisca*. *ingredient din agricultura ecologica.
Recomandari: Din hrisca putem prepara retete dulci sau sarate, cu adaos de pudra de roscove, scortisoara, fructe sau legume.
Este excelenta pentru inviorarea unei salate.
Crupa de hrisca este utila in special la bolile stomacului si intestinelor, diabetul zaharat, anemia si tulburarea sistemului nervos.
hrisca se poate consuma cruda, fiarta sau prajita, simpla sau in amestec cu alte alimente sau sub forma de faina, de asemenea in numeroase combinatii.
Contin bioflavonide (rutin) cu efect antioxidant si benefice pentru imbunatatirea circulatiei si pentru intarirea venelor, fiind de ajutor in caz de varice.
Un beneficiu major al boabelor de hrisca, prin comparatie cu cerealele, este compozitia unica de aminoacizi datorita careia are actiuni biologice speciale. Semintele sale nu contin gluten, au amidon (70-80%), proteine (18%) si minerale, sunt bogate in vitamine sanatoase si nu sunt alergene.
A inceput sa fie cultivata probabil in jurul anului 6000 i.e.n, se pare ca in vestul Chinei, dar si in Europa exista dovezi conform carora hrisca este cultivata in Finlanda cel tarziu in anul 5300 i.e.n, iar in Balcani in jurul anului 4000 i.e.n., in Neoliticul mijlociu.  hrisca nu contine gluten, este o sursa bogata in amino acizi, vitamine, minerale si antioxidanti, cu putine calorii si fara grasimi.
Are toata valoarea nutritiva a bobului integral de hrisca, putand fi consumata ca garnitura sau la micul dejun. hrisca nu este o cereala (apartine plantelor amare) dar merita inclusa in dieta datorita continutului de minerale, vitamine, fibre si aminoacizi, putand fi adaptata la o gama destul de larga de retete.
Stiati ca?Planta ierboasa de origine asiatica din familia Polygonaceae, familie din care mai fac parte macrisul, rubarba (reventul) si stevia creata, hrisca atinge o inaltime de 20-60 cm si este cultivata pentru semintele sale consumate similar cerealelor.
Terci / Porridge din hrisca obtinut fara adaugare de aditivi si fara a indeparta nimic


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse