Cumpara de la verlin.ro

Porridge de orez brun fara gluten bio 200g, biorganik - BIORGANIK


Porridge de orez brun fara gluten bio 200g, biorganik
9.5 Lei

Disponibil

(28-09-2024)
Cumpara de la verlin.ro

Produs vandut de verlin.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara porridge de orez biorganik de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru porridge de orez biorganik

Terci / Porridge din orez brun obtinut fara adaugare de aditivi si fara a indeparta nimic.
Produs in Ungaria..
Preparare: se amesteca orezul cu de doua ori mai multa apa fierbinte sau lapte vegetal si se lasa sa se intareasca 5-10 minute.
Valori Nutritionale/100g Energie: 1485kJ / 350kcal
Proteine: 7.4g
Grasimi: 0.6g, din care acizi grasi saturati: 0.1g
Carbohidrati: 78g, din care zaharuri: 0.3g
Sare: 0.08g.
Este potrivit si pentru a ingrosa prerparatele.
Recomandari: Din orez putem prepara retete dulci sau sarate, cu adaos de pudra de roscove, scortisoara, fructe sau legume.
Ingrediente: orez brun*. *ingredient din agricultura ecologica.
Orezul brun este o sursa bogata in carbohidrati, in vitaminele B1, B6 si B3 si in minerale de mangan, magneziu si fosfor, prin prelucrare, orezul alb pierde insa cea mai mare parte din fibre si din vitaminele B, precum si o mare cantitate de minerale.
Din punct de vedere nutritiv, soiul, solul si modul de prelucrare influenteaza calitatea bobului de orez.
Deoarece practic nu contine gluten, este ideal in cazurile de intoleranta la gluten.
Contine o cantitate de proteine, dar mai putin decat alte cereale.
Din Asia de Est, orezul s-a raspandit in restul Asiei, a fost introdus in Europa prin Asia de Vest, iar in America prin colonizarea europeana.  Similar altor cereale, orezul este sarac in grasimi.
Conform dovezilor genetice, prima cultivare a orezului a avut loc acum 8200-13500 ani in regiunea vaii raului Pearl din China, cu toate ca cercetarile arheologice anterioare mentionau regiunea raului Yangtze (China).
Barthii (Africa).
Rufipogon (Asia) si O.
Glaberrima (Africa de Vest), specii ce produc hibrizi fertili doar in combinatie cu varietatile salbatice din care provin, respectiv O.
Desi in prezent se cunosc, conform „USA Rice Federation”, peste 120 000 de varietati de orez, cele cultivate fac parte din doar doua specii, Oryza sativa (Asia) si O.
Stiati ca?Orezul este alimentul de baza pentru mai mult de 50% din populatia globului si sursa pentru 20% (graul 19%, porumbul 5%) din energia asigurata prin alimentatie la nivel mondial.
Are toata valoarea nutritiva a bobului integral de orez, putand fi consumat ca garnitura sau la micul dejun. Orezul brun merita inclus in dieta datorita continutului de minerale, vitamine, fibre si aminoacizi, putand fi adaptat la o gama destul de larga de retete.
Terci / Porridge din orez brun obtinut fara adaugare de aditivi si fara a indeparta nimic


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse