terci BIO cu cocos si cacao Davert.
Este un amestec de ovaz pentru prepararea terciului de ovaz bucurati-va de cacao delicata cu nuca de cocos combinata cu fulgi de ovaz si caju crocant.
Produs organic: daSigiliul de stat: Bio-Siegel Bio-Logo UECorp de control ecologic: DE-ÖKO-001Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana Ingrediente: fulgi de ovaz* 67%, seminte de in*, samburi caju*, pudra de lapte de cocos* 6,2%(pasta de nuca de cocos*, lapte de cocos* (24% grasime), faina de nuca de cocos*), faina de arahide*, zahar din flori de cocos*, cacao pudra* 2,3%, sare de mare *provin din agricultura ecologica controlata Valori nutritionale/100g: Energie: 1713kj / 409kcalGrasimi: 16g din care saturate 6.0gGlucide: 45gZaharuri: 7.3gFibre: 15gProteine: 13gSare: 0.26gContine alergeni: ovaz, cajuPoate contine urme de alergeni: arahide, fructe cu coaja tare, susan, soia.
Continutul pachetului contine o Portie de terci.
terci BIO cu cocos si cacao Davert