Ingrediente: amidon de porumb*, agent acidifiant crema de tartrat 24,7%(monopotasiu tartrat), agent de crestere(bicarbonat de sodiu)*provin din agricultura ecologica certificataCu pulberea de copt Bio Reinweinstein de la Lecker puteti prepara produse de patiserie si prajituri delicioase cat clipesti dintr-un ochi ochi si cat mai natural posibil: &bull
Cu crema de tartrat pur in loc de fosfati conventionali &bull
Cu sifon delicat ca mijloc de impuls &bull
Cu amidon organic de porumb ca agent de eliberare &bull
Un plic de Praf de copt de 21g este suficient pentru 500g de faina.
Apropo: Pulberea de copt Bio Reinweinstein de la Lecker garanteaza cele mai bune rezultate de coacere si produse coapte sanatoase.
Micul client Reinweinstein: În timpul productiei de vin asa-numitul tartru este produs in timpul procesului de imbatranire in butoaie.
Dupa tragerea vinului veti gasi cristale de tartru pe peretii si fundul butoaielor care sunt indepartate de viticultori si sunt de fapt considerate a fi deseuri.
Pentru ca sediul nostru este in mijlocul celor mai mari regiuni viticole din Germania Rheinhessen in consecinta se acumuleaza mult tartru.
Tartrul a este adunat de catre noi trimis in Spania unde este prelucrat si transformat intr-o pulbere fina digerabila sensibila la nivelul bilei ficatului si stomacului.
Valori nutritionale / 100gr: Energie: 1004kj / 235kcalGrasimi: , din care acizi grasi saturatiGlucide: 44g din care zaharuriFibre:Proteine:Sare: 17.5g.
Ingrediente: amidon de porumb*, agent acidifiant crema de tartrat 24,7%(monopotasiu tartrat), agent de crestere(bicarbonat de sodiu)*provin din agricultura ecologica certificataCu pulberea de copt Bio Reinweinstein de la Lecker puteti prepara produse de patiserie si prajituri delicioase cat clipesti dintr-un ochi ochi si cat mai natural posibil: &bull
Cu crema de tartrat pur in loc de fosfati conventionali &bull
Cu sifon delicat ca mijloc de impuls &bull
Cu amidon organic de porumb ca agent de eliberare &bull
Un plic de Praf de copt de 21g este suficient pentru 500g de faina.
Apropo: Pulberea de copt Bio Reinweinstein de la Lecker garanteaza cele mai bune rezultate de coacere si produse coapte sanatoase.
Micul client Reinweinstein: În timpul productiei de vin asa-numitul tartru este produs in timpul procesului de imbatranire in butoaie