Cumpara de la minuneanaturii.ro

Premix pentru paine fara gluten, eco-bio, 460g Biovegan - Biovegan - Vitavegan


Premix pentru paine fara gluten, eco-bio, 460g Biovegan
31.95 Lei

Disponibil

(07-07-2024)
Cumpara de la minuneanaturii.ro

Produs vandut de minuneanaturii.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara premix pentru paine biovegan - vitavegan de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru premix pentru paine biovegan - vitavegan

Premix pentru paine fara gluten, eco-bio, 460g Biovegan Vegan Fără gluten Ingrediente: amidon de porumb*, făină de orez*, făină integrală de orez*, amidon de tapioca*, sare, proteine din in*, făină de porumb*, suc de struguri concentrat*, tărâțe de psyllium*.
Germania Premix pentru paine fara gluten, eco-bio, 460g Biovegan Alege acum Premix pentru paine fara gluten, eco-bio, 460g Biovegan si bucura-te de beneficii!.
Producător: Biovegan GmbH.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Savurați-l complet răcit sau ușor cald! Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Alternativ, puteți să-l lăsați în tavă și să-l serviți acolo. 6 .
Lăsați să se răcească puțin și scoateți cu grijă din tavă.
Apoi coaceți timp de 30 de minute. 5 .
Lăsați aluatul să se odihnească în formă timp de cel puțin 30 de minute.
Puneți o tavă rezistentă la cuptor cu apă în cuptor. 4 .
Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius (cu ventilație) sau la 210 de grade Celsius (cu încălzire prin sus și jos). Îndoiți fiecare bandă în zigzag ca un acordeon și așezați-le într-o tavă unsă, cu laturile în sus. Întindeți margarina cu verdețuri pe aluat și tăiați în benzi cu o lățime de aproximativ 5 cm pe toată lungimea (de exemplu, cu un cuțit pentru aluat). 3 .Întindeți aluatul cu o grosime de aproximativ 0,5 cm, puteți folosi puțină făină fără gluten sau o spatulă pentru a vă ajuta. Încălziți 100g de margarină cu verdețuri la temperatura camerei. 2 .
Lăsați aluatul să stea timp de 30 de minute acoperit cu un prosop umed într-un loc cald.
Adăugați cei 25g de margarină caldă și apa caldă și frământați totul timp de 3 minute. 1 .
Puneți amestecul de copt împreună cu drojdia într-un castron de gătit și amestecați. 100 g margarină cu verdețuri, formă de copt (25cm).
Legumele, cum ar fi dovleceii, ar trebui să fie gătite în prealabil.` Mod de preparare: Aveți nevoie de: 350ml apă călduță, 1 pachet de Premix pentru pâine, 1 plic drojdie (7g), 25g margarină, cca. pliată în straturi cu ingrediente precum dovlecei, ciuperci, roșii uscate sau alte ingrediente.
Sfat: `Puteți umple pâinea dvs.
Agricultură UE/non-UE. *=din culturi certificate ecologic.
Premix pentru paine fara gluten, eco-bio, 460g Biovegan Vegan Fără gluten Ingrediente: amidon de porumb*, făină de orez*, făină integrală de orez*, amidon de tapioca*, sare, proteine din in*, făină de porumb*, suc de struguri concentrat*, tărâțe de psyllium*


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse