Produs in: Italia Alergeni: Poate contine urme de arahide, fructe in coaja, lapte, susan, soia si telina.
USOR DE PREPARAT! PRIVITI SI INCERCATI!.
Se mixeaza toate aceste ingrediente pana se obtine o crema verde, care se serveste cu burgeri.
Pentru pregatirea sosului este suficient sa fierbeti mazarea in apa putin sarata, pentru cca 10 minute, adaugati rozmarin tocat marunt, o lingurita de capere, un pic de zeama de lamaie, o lingura de sos tahini (crema de susan), sare, piper si 2 linguri ulei extravirgin de masline.
Pentru un fel doi complet si rafinat, puteti alatura burgerilor din NAUT si DOVLECEI un Sos pe baza de mazare si tahin.
Se formeaza burgerul ce urmeaza a fi copt intr-o tigaie antiaderenta pentru aproximativ 5 minute, sau la cuptorul setat la temperatura de 180C, pentru cca 5 minute.
Se amesteca compozitia obtinuta pana se incorporeaza toate ingredientele.
Producator: La FINESTRA sul CIELO Mod de preparare: Se pune continutul unei pungi intr-un vas, se adauga 60 ml apa si 5 ml ulei extravirgin de masline bio, utilizand dozatorul din interiorul produsului.
Certificari: Agricultura UE/non UE Produs certificat bio de catre MiPAAFT: cod IT BIO 006, operator controlat H2649 Pastrare si conservare: La loc uscat si racoros.
Declaratie nutritionala 100ml de produs contin in medie: Valoare energetica: 558kj / 133kcal
Grasimi: 4,4g (din care grasimi saturate: 0,4g)
Carbohidrati: 16g (din care zaharuri: 2,0g)
Fibre: 3,6g
Proteine: 5,8g
Sare: 0,6g. *ingrediente de agricultura ecologica.
Gramaj: 86g Ingrediente: *Faina de NAUT (49%), *fulgi de cartofi, *seminte de floarea-soarelui, *faina de orez, *DOVLECEI (3,5%), *telina, sare rosie de Himalaya, *ceapa, *turmeric.
Produs in: Italia Alergeni: Poate contine urme de arahide, fructe in coaja, lapte, susan, soia si telina