Producerea Palincii Si A Lichiorului In Gospodarie - Panyik Gaborne

Producerea Palincii Si A Lichiorului In Gospodarie - Panyik Gaborne

Detalii Producerea Palincii Si A Lichiorului

grupdzc.ro
Vânzător
grupdzc.ro
Pret
39.2 Lei
Categorie (vânzător)
Gastronomie
Marca
Casa

Produs actualizat în urmă cu 5 ore
Descriere YEO:

Producerea Palincii Si A Lichiorului - Disponibil la grupdzc.ro

Pe YEO găsești Producerea Palincii Si A Lichiorului de la Casa, în categoria Gastronomie.

Indiferent de nevoile tale, Producerea Palincii Si A Lichiorului In Gospodarie - Panyik Gaborne din categoria Gastronomie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 39.2 Lei

Caracteristicile produsului Producerea Palincii Si A Lichiorului

  • Brand: Casa
  • Categoria: Gastronomie
  • Magazin: grupdzc.ro
  • Ultima actualizare: 22-11-2024 01:37:17

Comandă Producerea Palincii Si A Lichiorului Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Producerea Palincii Si A Lichiorului de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe. In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie cititorii fiind indrumati pas cu pas cum sa urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele in apreciata palinca si in lichioruri apetisante. Primul pas pentru obtinerea unei palinci de calitate este alegerea materiei prime astfel pentru inceput sunt prezentate conditiile de cultura a fructelor perioada optima de recoltare si prelucrare descrierea pe larg a caracteristicilor soiurilor celor mai recomandate. In continuare cititorilor li se dezvaluie intreaga tehnologie a obtinerii borhotului din fructe si a procesului de fermentatie. Un capitol aparte este rezervat prezentarii elementelor componente ale borhotului fermentat si a rolului acestora in obtinerea unor produse de calitate. Urmeaza descrierea detaliata a instalatiilor de distilare prezentarea regulilor de utilizare si intretinere a acestora precum si a conditiilor necesare depozitarii si maturarii palincii. N-au fost uitate metodele de verificare a produselor in curs de realizare si a celor finite dar si eventualele defecte care pot aparea in procesul de fabricatie si procedeele de corectare a acestora. Ultimul capitol este dedicat lichiorurilor intregul proces tehnologic de preparare a acestora fiind prezentat in detaliu ca in cazul palincii.

Producerea Palincii Si A Lichiorului In Gospodarie - Panyik Gaborne - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Casa