Acest ceai Pu Erh Yin-Yang se remarca datorita cireselor si aromelor subtile de iasomie, trandafir si santal armonizate perfect asemenea lui Yin si Yang.
Consumul pe termen lung de ceai Pu-erh poate avea beneficii asupra reducerii tensiunii si a nivelului colesterolului..
Se crede ca Pu-erh face minuni in cazul multor boli, detoxifica organismul, ajuta la digestie si la pierderea in greutate, imbunatateste vederea, reface circulatia sangelui si are efecte anti-imbatranire.
Proprietatile curative si fortifiante asociate cu ceaiul Pu-erh sunt intr-adevar remarcabile.
Apoi frunzele pentru Pu Erh sunt rulate fara a le rupe si intinse la soare pentru a se usca, apoi sunt sortate pe mai multe categorii.
Frunzele ramase sunt intinse in incaperi bine ventilate pentru a se ofili un pic inaintea urmatoarei etape: stoparea oxidarii prin prajirea in tavi.
Frunzele folosite la ceaiul Pu Erh sunt culese manual din cele mai batrane plante de ceai si sunt apoi sortate, pentru a se indeparta frunzele rupte, vestede sau oxidate.
Pu-erh sau Puer este cel mai popular ceai din regiunea Yunnan.
Acest ceai Pu Erh Yin-Yang se remarca datorita cireselor si aromelor subtile de iasomie, trandafir si santal armonizate perfect asemenea lui Yin si Yang