Proteina de orez este o proteina vegetala de inalta calitate, cu continut scazut de carbohidrati.
Tara de origine:  
Bolivia.
Dupa uscare, este macinat intr-o pulbere fina, gata de utilizare.
Posibilitatile de a include Pudra din orez in dieta zilnica sunt aproape nelimitate.
Mod de folosire: Pudra proteica de orez poate fi utilizata ca supliment pentru orice tip de masa, adaugata in smoothie-uri, shake-uri, cereale, piure-uri, iaurt, budinci, sucuri dar si in supe sau salate.
Pudra proteica este certificata organic de Soil Association, adica orezul este cultivat fara pesticide, ingrasaminte si alti contaminanti.
Proteina de orez este o proteina completa deoarece contine toti cei noua aminoacizi esentiali, plus multi alti aminoacizi mai putin esentiali.
Spre deosebire de proteinele din zer, care provin din lapte si proteine de soia, care pot fi greu de digerat si pot prezenta riscuri de alergie, proteina din orez ofera o alternativa pe deplin vegetariana.
Majoritatea oamenilor sunt familiarizati cu soia si proteinele din zer si, in timp ce fiecare in parte ofera o nutritie buna, consumul de proteine din orez are si alte beneficii.
Pudra proteica de orez asigura aminoacizi esentiali, vitaminele B si E, fibre si carbohidrati complecsi.
Aceasta proteina usor digerabila ofera o gama larga de aminoacizi naturali si o sursa excelenta de proteine vegane.
Proteina de orez este o proteina vegetala de inalta calitate, cu continut scazut de carbohidrati